Sivut

torstai 15. marraskuuta 2012

Siivouspäivä, pyykkipäivä...

Ja ripustin sitten pyykit meidän eteiseen...

Asiat eteisessä, tuossa kotimme käyntikortissa kammotuksessa, ovat hakeneet paikkaansa muutosta asti. Ylhäällä olevassa kuvassa pilkottaa IV-kone! Tsiisus! Seinässä on myös valaisinpistoke, jonka toiminta on selvittämättä (erillistä katkaisijaa ei ole). Musta möykky oikealla ohjailee pihan ja mm. tarhoille pakollista valaistusta.

"Porstuan" kapeiden ikkunoiden ansiosta mm. verhojen kiinnitys on ollut syynä homman venymiseen. Verhotangot olisivat olleet lievästi ylimitoitettu toteutus ja sitä perus "verhovaijeria" en voi sietää!! No. Mulla nyt sitten sattui lojumaan nurkissa ihan iskemättömiä pyykkipoikia ja tuommosta nyöriä, jonka isäntä pyynnöstäni viritteli paikoilleen. Siinä sai taas vanha lakana jatkoa elämäänsä.

Postasin tuosta eteisestä jo aiemmin mm. täällä ja alla olevassa kuvassa on eteinen päivänä jolloin saimme Eskurin avaimet nyklanippuun. Tuossa kuvassa näkyy myös nerokkaasti sijoitettu IV-kone.

On tuolla aika paljon tapahtunutkin tuon kuvan jälkeen, mutta paljon tulee vielä tapahtumaankin... Ikkunoiden pielissä olevat listatkin näyttää joten raiskatuilta ja ulko-ovi odottaa edelleen uusintaa ja ja kotimme käyntikortti tosiaan!!

Haastan kaikki lukijat bloggaamaan eteisistä, kamalista tai kauniista! Linkkejä saa tiputella tuonne kommentteihin ;)

2 kommenttia:

  1. Tosi hauska idea noi pyykkipojat!

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvältä näyttää pyykkipäivä; ihana inspis! Mää vastaan tähän eteishaasteeseen lähiaikoina, siis kun on käyntikortti esittelykunnossa :)

    VastaaPoista