Sivut

tiistai 19. marraskuuta 2013

Haisevaa haitekkia

Joku kaveri oli aamulla jakanut naamakirjassa linkin Marttojen sivulle, pyykkikoneen haisemista käsittelevään juttuun.

Moniko katsoo pyykkikoneen pesuainelokeroon ostopäätöstä tehdessään? Moniko katsoo sinne sen jälkeen, kun kone on jo kotona ja käytössä? Moni mahtaa vaan luukun raosta roiskauttaa mömmöt sisään.


En ole oppinut katsomaan ostaessa... en osannut ainakaan silloin reipas 2v sitten katsoa. Kolmas uutena hommaamani kone ja aina vaan kryptisemmäksi menee puhdistamisen kanssa.

Muutenhan tuo kone on sellainen älykkö, että Hän pesee jopa vauvoja (kts. kuva alla) ja toivottaa pyykkärin tervetulleeksi jokaisella kerralla, kun virtanappia painaa.


Ja onhan Hän toki hiljainen. Todella hiljainen. Silti olen 100% varma, että tuolle koneelle ei ole tehty riittävän kattavia UATeja (User Acceptance Test). Olen 100% varma myöskin siitä, että suunnittelija on ollut mies.

Mutta tuota nii joo. Putsaan, sekä pyykki- että astianpesukoneet kahdesti vuodessa sitruunahappolla. Jouluna ja Jussina. Tuo pesuainekotelon kanssa ärisen aina kun on valmiiksi sopiva kiukku pinnassa.

1 kommentti:

  1. Kyllähän nuo koneet alkaa piana tuoksahtelemaan jos niitä ei välillä puhdista, mie puhdistan pyykkikoneen sillä kloritella, muutaman kerran vudessa.

    VastaaPoista