Sivut

perjantai 19. joulukuuta 2014

19. luukku. Sytöt!

Tongin paljon blogeja niin kuin varmasti moni tätäkin tekstiä lukeva. Tämän joulun askarteluhitti suolan kasvatuksen ohella tuntuu olevan nätisti pakatut sytykesipsit.

Mää teen ja meillä käytetään niin kotona kuin maastossakin (piilossa) sytykeruusuja. Tylsä kuva. Sori.

100% kierrätystä munakennoista ja kynttilän jämistä. Lue lisää tekemisestä täältä

Mutta kuulkaapa. Meillä sataa LUNTA!!! On sitä ootettukin! Seuraavassa kuvassa ei ole sitä miltä näyttää vaikka meillä koiria onkin... ja lunta. 

Paukahti päähän reseptejä blogeista lueskellessa, että viimeiset 'Sun Flame' chilit ja yksi 'Aji Cristal' ovat unohtuneet jääkaappiin. Pöläytin ne chilisuolaksi samalla tyylillä kun tein chilisokeriakin. Lue lisää sokerista täältä

Kävin muuten aamusta sopimassa vanhassa opinahjossani, että teen lisää näyttöjä. Sitten voi  tituleerata itseäni myös luonnonvaratuottajaksi. Siitä kai se oudon virtapurskeen nakkasikin kai. Leipasin myös pari vuokaleipää, että sain jääkaapista säilykkeiden jämiä pois. Näihin upotin aurinkokuivattua tomaattia ja olliivia. Niin ja tietty itse kasvatettua ja kuivatettua basilikaa.

Nyt tää poistuis ompelukoneen ääreen. Palataan :)

1 kommentti:

  1. Vuokaleivät näyttää hyvältä. Tunnen tuoksun tänne asti :) Meilläkin vihdoinkin lunta ja toivottavasti saadaan valkoinen joulu.

    VastaaPoista