Sivut

maanantai 8. joulukuuta 2014

8. luukku. Ismismi.

Ajattelin linnanjuhlia katsellessani ekan kerran sanan trashion tarkoitusta. Siis trash ja fashion samassa sanassa. Ja samassa Satu Taiveahon kahvikapselipuvussa.

Mulla on vallalla joku ismi. Toiselle turhaa törkyä muuttuu uuteen käyttöön näemmä kerta toisensa jälkeen. Ihan sillai puoli vahingossa. Olisko se sitten törkismi? Romismi? Mikä se vois olla?

Viimeisin kurkkupurkkihankkeeni on suhteellisen tuore. Muistatteko kehykset jotka päällystin ruåttin sanakirjan sivuilla? Sanakirjan ohuille sivuille riittää pelkkä liiman sively [täällä lisää]. Paksun B-luokan pokkarin sivut nakkasin likoamaan tapettiliimaan, jotta niistä tuli helpommin muotoutuvat.

Päällystin pari purkkia sivuilla ja tässä kohtaa pitää mainita, ettei paksujen sivujen läpinäkyvyyttä märkänä kannata säikkyä. Ainakin tässä purkin printit näkyivät selv
sti läpi märästä paperista, mutta kuivasta eivät ollenkaan.

Paperien kuivuttua yön yli, suhautin pintaan vielä kirkkaan lakan muka keston parantamiseksi. Jää nähtäväksi, Sisuksiksi ompelin mustasta ulkoilukangastilkusta pussit. Haaveena olia saada aikaiseksi semmonen jätesäkki-illuusio. Ei onnistunut. No ei nuo hiusharjat ja fööni välitä... kai...

Törpöt ovat siis vessan peilikaapin päällä. Kaapinhan isäntä veisteli vanhoista ikkunoista taannoin [lisää täällä].

Tuo yllä oleva oli eka kokeiluni oli siis eka maaliton. Seuraavat purkit on maalattu paukkumaalilla, mutta se ei lienee ole helpoin mahdollinen juttu kerrostaloasujille tai talviaikaan monelle muullekaan. 

Tämä seuraava törppö löytyy tuunaamolta. Tuijottelin kuvaa ja mietin tuotoksen syvintä olemusta... joka on tuon pussin kangas. Meille rantautui kerrattain toisen roska. Nimittäin home-made rullaverho. Sen tarranauhakiinnitys on nyt käytössä keittiön tomaattiverhossa [täällä lisää]. Siis verhossa kiinni oleva tarra, että lista johon tarra kiinnittyy. Verhossa ollutta kaunista nyöriä löytyy vähän sieltä täältä jne. Tästä jätteestä on ollut moneksi ja hyödyntämättömiä osasia löytyy vielä. Kangastakin vaikka kuinka :)

Ja jatkuu. Keittiön kapustakipon pinnassa myös sutkimusta paukkumaali ja sisuksena vohvelikankaasta tehty pussi. Ilikiänköhän kertoakaan enempää? No joo... samasta kankaasta tein tyynynpäällisenkin ja sehän siis oli alunperin vanha pyyhe. Kuva kopattu vanhasta postauksestani [lisää täällä]

Että tämmösiä pimeitä salaisuuksia täältä jätteenkäsittelylaitokselta näin joulun alla. Eikä nämä tähän lopu, elekää luulkokaan!

Montako yötä jouluun?

6 kommenttia:

 1. Mitä sitä hyvää tavaraa pois heittämään kun ne taitavissa käsissä muuttuu noin upeiksi säilytyspurkeiksi.
  Se kahvikapselipuku oli todella mieleen jäävä,positiivisessa mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna en huomannut / kuullut erikeen esiteltävän modattuja pukuja muita kuin sen yhden hääpuvun. Oliko muita?

   Poista
 2. Kuulolla ollaan :D Hienoja tuotoksia siellä oot saanut aikaan. Mites ois Kierrismi?

  VastaaPoista
 3. Maija, anna palaa, kun noin hienoja tuotoksia :) terkuin Liisa

  VastaaPoista