Sivut

sunnuntai 21. joulukuuta 2014

20. ja 21. luukut. Dyykkausta

Ennen tämän joulukalenterin aloittamista ajattelin, että onhan mulla nyt helpostikin joka päivä aikaa sen puoli tuntia seuraavien luukkujen rakentamiseen. Eilisen luukun aikataulu pissi dyykkausreissulla. Ei olla valitettavasti kaiveltu missään roskalavalla vaan käyty hakemassa FB:n roskalavaryhmien kautta bongailtuja aarteita.

Tadaa! Kauan etsitty ituloota! Samanlainen kuin takkahuoneessamme... ja mukana menossa myös Pikkuakka. Jos joku ihmettelee nuiden seinällä olevien pattereiden sijoitusta, niin selitys on siinä, että ne ovat sijainneet eri huoneissa vielä 90-luvun alussa ja ketään ei oo kai kiinnostanut tehdä niille mitään...

Olihan siinä toki pientä laittoa. Liimaa luutua ja saranat ruuvipenkissä suoraksi. Maalia joskus sitten... ehkä...

Siellä se tököttää nyt ruokapöydän ääressä. Raidalliset tyynynpäälliset ostin. Joo, ihan uutena ostin H&M Homen älyttömästä alesta hyvän aikaa sitten. Maksoivat euron tai kaks kappaleelle. Nyt niille löytyi käyttöä :) 
Budjetti siis jällleen koko hommalle itulootineen tyynyineen päivineen jossain euron  ja vitosen välillä. Näistä mää tykkään :)

Luukun eka DIY, kuten joka päivälle luvattua, on tuo kattolamppu. Se on 70v vanha Hasag joka Isäntä sähköisti taannoin. Lue postaus aiheesta täältä

Ja toinen DIY on tuo takempi tyyny. Mainitsin siitä jo aiemmin näissä kalenteriluukuissa ja se siis on vanhasta vohvelikangaspyyhkeestä tehty ja jopa vetskari on kierrätyskamaa... Nuo raitatyynyt on munsta kyllä aika kivat. Miksiköhän ne on niin kauan olleet käyttämättä!

Pientä piristystä siis pirttiin, mutta ei se remonttikuumetta poistanut. Noiden taulujen kohdalle tulee joku päivä vielä ne pariovet ja tuo holvikaari katoaa. Laitanko tilinumeron tähän niin voitte sitte laittaa avustuksia remppaa varten?

4 kommenttia:

 1. Voi ei, aivan ihanan penkin olet saanut!! Tuo on todellinen löytö ja sopii tuonne hyvin. terkuin Liisa

  VastaaPoista
 2. Kiva sohva, meillä on samanlainen :)

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana sohva. Meidän puusohva on myös ilmaiseksi ilmestynyt meille. Tällaiset muutaman euron löydöt on ihan parhautta.

  VastaaPoista
 4. Siis vau ihan uskomattoman mahtava löytö! Huihai, onnitteluja aarteesta :)

  VastaaPoista